onsdag 11 november 2009

En rund plastbit jagar bort mörkret



Häromdan kom den, Gordon Browns dvd med kajakkurs och trevlig film från paddling i Skottland. Alla folken som är med ser ut som riktiga människor, inte bara solbrända stockholmarsurfare med Himalaya i blick och ishavspaddlingar i armarna. Så det är lätt att identifiera sig med dom. Gubbar med låg tyngdpunkt, det ska man ha när man paddlar. Barbapapa-sport.

Ett riktigt fantastiskt avbrott i eländiga november. Synd bara att den kommer ta slut nån gång. Tittar på en-två minuter i taget för att ha kvar lite.

Endera dagen ska jag röja bort möblerna i vardagsrummet och slå upp kupoltältet för första gången och sova där. Jajamen. Har en cd med vågbrus också. Hihiihihhhiiii.

They're coming to take me away hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Uppdatering: Gordon Brown är en annan Gordon Brown, alltså inte Englands premiärminister. Den andre Gordon Brown alltså. Inte den förste. Fast den här GB kanske var först, vet inte hur gammal den andre är. Men den andre GB är alltså inte den här även om han var först.

Troligen.

7 kommentarer:

annapanna sa...

Hördu, är det verkligen magen du är sjuk i?

Fluff sa...

Förslagsvis. Rap. Betänk att min första idol var Pippi Långstrump.

Martina sa...

Hahaha, fler borde vara som du! Hoppas det går i arv :)

annapanna sa...

Med det där förtydligandet om GB blev allt så mycket klarare. Tack.

Johannes sa...

Det kallar jag retrotevespel :)

Fluff sa...

Just det, Wii och sånt där modärnt kan slänga sig i väggen. Virtuell fantasi är mycket roligare. Synd bara jag inte fick in kajaken i vardagsrummet också.

annapanna sa...

Om du ställer tv:n mot kortväggen får du in i alla fall den mindre kajaken. Värt att fundera på.